brightness_medium search

Over mij

Mijn naam is Claudia Mennes.

Zo lang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met veel uiteenlopende creatieve hobby’s. Vooral tekenen, knutselen en verschillende soorten handwerken. Sinds 2005 ben ik voornamelijk bezig met schilderen, meestal met acrylverf. Sinds 2015 is daar het aquarelleren bij gekomen. Ik ben een autodidact.

Ik vind het vooral een uitdaging om zoveel mogelijk verschillende onderwerpen te schilderen. Bloemen, dieren, mensen, kinderfilm-figuurtjes, abstract, ik vind alles leuk om te proberen. Sinds ik met schilderen ben begonnen hebben al velen van mijn schilderijen een nieuwe eigenaar gevonden. Een behoorlijk aantal is zelfs naar het buitenland gegaan. Erg leuk natuurlijk!

Ik schilder op verschillende ondergronden: op doek, op board, op speciaal papier, of op los canvas, en ook in verschillende maten.

Ik schilder ook in opdracht. Heeft u dus een verzoek, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of en hoe ik daarin iets voor u zou kunnen betekenen. Ook als u iets anders wilt weten kunt u altijd contact opnemen.